GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις το άρωμά σου; Βρες αυτό που σου ταιριάζει!

Σκέφτεσαι να ανανεωθείς και θέλεις να αλλάξεις το signature άρωμα σου; Το πρώτο βήμα είναι να συγκεντρώσεις δείγματα από τα αρώματα π...


Σκέφτεσαι να ανανεωθείς και θέλεις να αλλάξεις το signature άρωμα σου; Το πρώτο βήμα είναι να συγκεντρώσεις δείγματα από τα αρώματα που σου αρέσουν περισσότερο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να καταλάβεις την κάθε οσμή ξεχωριστά στην επιδερμίδα σου, τη διάρκεια αλλά και το πως αντιδρούν σ’ αυτό οι γύρω σου.

Εάν το άρωμά σου δεν περνά απαρατήρητο και σε ρωτούν τι φοράς, τότε λοιπόν μπορείς να είσαι σίγουρη ότι έχεις βρει το κατάλληλο signature perfume.
Οι εποχές αλλάζουν και δεν θα μπορούσαν, όπως είναι φυσικό, να αφήσουν ανέγγιχτο τον ''μυθικό'' κόσμο των αρωμάτων. Και επειδή πλέον το ποιοτικό δεν είναι απαραίτητα και ακριβό, η Exago Perfumes έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο των αρωμάτων.

H σειρά αρωμάτων τύπου Paris έρχεται να αντικαταστήσει τα επώνυμα αρώματα. Δοκίμασε τις καλύτερες απομιμήσεις των πιο γνωστών επώνυμων οίκων και πλέον η απόκτηση ενός πασίγνωστου αρώματος γίνεται η πιο προσιτή επιλογή, σε φανταστική συσκευασία.

Και το πιο ευχάριστο; Με την αγορά 2 αρωμάτων τύπου Paris έχεις ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά.
Επιλογή ανάμεσα σε δεκάδες επιλογές γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων, pocket perfumes αλλά και Home Reed Diffusers για να διατηρείς το πιο ευχάριστο άρωμα στον χώρο του γραφείου ή στο σπίτι, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
Μία δοκιμή αρκεί να σε πείσει. Μην περιμένεις, κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο της EXAGO PERFUMES.