GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο κύμα κακοκαιρίας χτυπά και πάλι; Της μόδας ο παγετός φέτος!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι, πυκνό χιόνι και θυελλώδεις ανέμους π...

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι, πυκνό χιόνι και θυελλώδεις ανέμους που θα «ντύσουν» το σκηνικό του καιρού.

Αναλυτική πρόγνωση για την Μακεδονία και την Θράκη την Τρίτη
Νεφώσεις με βροχές και στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο (πάνω από τα 300 μέτρα). Τα φαινόμενα από το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία θα εξασθενήσουν.


Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -4 έως 8 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Την Τετάρτη (25/1) τα φαινόμενα βασικά θα περιοριστούν στη Β-ΒΑ Ελλάδα και το Αιγαίο και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα στραφούν παντού σε Β-ΒΑ με βασική ένταση τα 5 με 6 μποφόρ.

Την Πέμπτη (26/1) και την Παρασκευή (27/1) ψυχρές αέριες μάζες πολικής προελεύσεως θα μεταφερθούν προς την περιοχή μας με αποτέλεσμα την επιδείνωση του καιρού.

Πέρα από τους ισχυρούς βοριάδες και το ψύχος, θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας. Το Σαββατοκύριακο (28-29/1) το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η παγωνιά».