GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ. Βροχές και χιόνια στην Θράκη

Βροχοπτώσεις και χιονόνερο κατά βάση και με τον υδράργυρο να επιμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας θα συνεχιστεί ο καιρός στην περι...

Βροχοπτώσεις και χιονόνερο κατά βάση και με τον υδράργυρο να επιμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα θερμοκρασίας θα συνεχιστεί ο καιρός στην περιοχή της Θράκης και Ανατ. Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά και στην Ανατολική Θεσσαλία θα εκδηλώνονται κατά τόπους ισχυρές βροχοπτώσεις. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Αιγαίο. Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά ορεινά, σε ημιορεινά τμήματα της Θεσσαλίας και της Ηπείρου, καθώς και σε περιοχές της Μακεδονίας με ακόμη χαμηλότερο υψόμετρο. Στη Νοτιοανατολική Στερεά, στην Πελοπόννησο και στις Κυκλάδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με νέα επιδείνωση το βράδυ. Αντίθετα πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού αναμένεται το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη. Παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς ενώ οι άνεμοι στα Βόρεια τμήματα του Αιγαίου θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ αλλά από το απόγευμα θα εξασθενήσουν παντού σε μέτριους έως ισχυρούς.

Εφιστάται για μία ακόμη φορά ιδιαίτερη προσοχή, μολονότι τα καιρικά φαινόμενα δεν θα είναι τόσο έντονα όπως της προηγούμενης εβδομάδας.