GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Γενική Συνέλευση της ΦΕΞ στις 5 Φεβρουαρίου

  Το Δ.Σ. της Φ.Ε.Ξ. καλεί τα μέλη του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 στο Σπίτι Πολιτισμού...


 
Το Δ.Σ. της Φ.Ε.Ξ. καλεί τα μέλη του συλλόγου σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 στο Σπίτι Πολιτισμού της Φ.Ε.Ξ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11:00 στο Σπίτι Πολιτισμού της Φ.Ε.Ξ.

Θέματα
  • Απολογισμός δράσεων
  • Οικονομικός Απολογισμός
Η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, ο παλαιότερος (1952) και πολυπληθέστερος πολιτιστικός φορέας της περιοχής μας. Είναι μια ένωση – ένα πολιτιστικό δίκτυο 30 ομάδων με 26 εργαστήρια και 54 τμήματα (900 μέλη). Προσφέρει εδώ και έξι (6) δεκαετίες μια ιδιαίτερη γεύση πολιτισμού.

Στόχος της είναι να ισορροπεί επιδέξια ανάμεσα στην ποσότητα και την ποιότητα. Να καλύπτει με υψηλή αισθητική τις απαιτήσεις των κατοίκων για εκδηλώσεις. Να φροντίζει τη διατήρηση της παράδοσής μας και την διάδοση της νεότερης ιστορίας με υποδομές, αξιοπιστία και επιστημονικό υπόβαθρο. Η ΦΕΞ είναι ο σύγχρονος φορέας πολιτισμού όπου οι κάτοικοι της περιοχής διεκδικούν την ποιότητα ζωής τους.