GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Career Day από τους φοιτητές του ΔΠΘ

Το τοπικό παράρτημα Ξάνθης, της πανευρωπαϊκής φοιτητικής οργάνωσης EESTEC (Electrical Engineering STudent's European assoCiation), δ...

Το τοπικό παράρτημα Ξάνθης, της πανευρωπαϊκής φοιτητικής οργάνωσης EESTEC (Electrical Engineering STudent's European assoCiation), διοργανώνει για πρώτη φορά  την εκδήλωση με όνομα Career Day. Πρόκειται για μία ημερίδα, η οποία έχει στόχο να παρουσιάσει στη φοιτητική κοινότητα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τις προοπτικές που υπάρχουν  στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους καριέρα.

Kύριος γνώμονας της διοργάνωσης είναι η γεφύρωση του χάσματος μεταξύ του ελληνικού πανεπιστημίου και της αγοράς εργασίας. Με τη δυνατότητα επικοινωνίας φοιτητών και εταιρειών, την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και την πραγματοποίηση παραγωγικών διαλόγων, θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αποκομίσουν ικανότητες χρήσιμες και αναγκαίες για το εργασιακό τους μέλλον. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις δραστηριότητες των εταιριών, το εργασιακό τους περιβάλλον, τον τομέα στον οποίο είναι ενεργές, αλλά και για τις εργασιακές ευκαιρίες που προσφέρουν.

Στα πλαίσια της επίτευξης του στόχου της διοργάνωσης, θα γίνουν ομίλιες απο γνωστές εταιρίες του κλάδου, χαρακτηριστικά :
Speakt
Egg
100mentors
Grecruitment
More Than Themes
Tesibit
Intel

Επιπρόσθετα, θα υπάρξουν προσομοιόσεις συνεντεύξεων, καθώς και συνεντεύξεις για ανοιχτές θέσεις εργασίας στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα και σε πόλεις όπως η Ζυρίχη, το Άμστερνταμ, η Φρανκφούρτη, το Βερολίνο, η Στουτγκάρδη και η Αθήνα. Παράλληλα, αρκέτες απο τις εταιρίες θα παρουσίασουν διαθέσιμες θέσεις πρακτικής για τους ενδιαφερόμενους νέους και φοιτητές.

To Career Day θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο Πολυχώρος “Π”, Καπναποθήκες Ξάνθης, Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης , απο τις 9.30 - 16.00.