GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ισχνή η συμμετοχή επιχειρήσεων με το ΕΒΕ Ξάνθης στην Εκθεση.

Από 12.500 ΑΦΜ στην Ξάνθη, μόνο τρεις (3) επιχειρήσεις δήλωσαν οτι συμμετέχουν στο Stand του Ε.Β.Ε. Ξάνθης και αυτό δηλώνετε με...υπερηφ...

Από 12.500 ΑΦΜ στην Ξάνθη, μόνο τρεις (3) επιχειρήσεις δήλωσαν οτι συμμετέχουν στο Stand του Ε.Β.Ε. Ξάνθης και αυτό δηλώνετε με...υπερηφάνεια. 
Δεν συμμετέχουν ούτε τα μέλη της διοίκησης σε ένα θεσμό που οι περισσότεροι, επιχειρηματίες και κοινό δεν επικροτούν την ύπαρξή του παρά μόνο οι .....προύχοντες !!!   
Α! ναι θα την εγκαινιάσει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας....

Ισχνή έως και απογοητευτική η συμμετοχή των επιχειρήσεων στο κάλεσμα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης για να συμμετάσχουν στην 24η Εμπορική Έκθεση της ΑΜΘ. 
Απαξίωση, απογοήτευση, έλλειψη ενδιαφέροντος ή έκλεισε ο κύκλος που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως εφαλτήριο προώθησης της επιχειρηματικότητας με τις παθογένειες των παρελθόντων χρόνων να "φωνάζουν" με το να γυρνάνε την πλάτη οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες σε τέτοιου είδους ....εκδηλώσεις:
  
Ε πάση περιπτώσει στο stand 28 φιλοξενείται η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 24η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2016» η οποία ξεκινά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και θα είναι ανοιχτή έως και την Κυριακή 27 του μήνα. 
Κατόπιν ανοικτής πρόσκλησης της διοίκησης του ΕΒΕ Ξάνθης σε όλες τις επιχειρήσεις – μέλη του, στο stand του Επιμελητηρίου δήλωσαν συμμετοχή οι εξής:

HEALTHY LIVING P.C. ΙΚΕ – Εμπορία ειδών υγιεινής διατροφής
ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. ΙΕΠΥΑ - Συστήματα ασφαλείας
ΣΟΦΙΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ – Παραγωγή ζυμαρικών

"Το Επιμελητήριο Ξάνθης με τη συμμετοχή του σε μια ακόμη έκθεση στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την περαιτέρω διεύρυνση του εμπορίου μέσω συνεργασιών και ευκαιριών που δίνονται με τη συμμετοχή στην Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2016» παρουσιάζοντας, προβάλλοντας και προωθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τοπικά προϊόντα και επιχειρήσεις." λέει σε ανακοίνωσή του, με μη μετρήσιμες, έως τώρα, παραγωγικές συνεργασίες από προηγούμενα εγχειρήματα.

Μακάρι να μην γίνονται, για να γίνονται, λειτουργώντας ως μια ακόμα ευκαιρία για ....δηλώσεις και φωτογραφίες!!!