GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ποιά η τύχη του...Όσμιου στην Ελλάδα; Τι λέει η Κυβέρνηση;

"Για αυτό «κυνηγάνε» την Ελλάδα… Όσμιο" γράφαμε στο ThrakiToday.com την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016. Από τότε καμία αντίδρασ...

"Για αυτό «κυνηγάνε» την Ελλάδα… Όσμιο" γράφαμε στο ThrakiToday.com την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016.

Από τότε καμία αντίδραση από καμία δημόσια υπηρεσία έχουσα σχέση με την ....ανάπτυξη, την έρευνα, την τεχνολογία, την οικονομία ή την αξιοποίηση του "Ελληνικού Ορυκτού Πλούτου".

Η καθ' ύλη αρμόδια υπηρεσία που θα έπρεπε να απαντήσει στα δημοσιεύματα και που στο παρελθόν και με παρελθούσες Ελληνικές Κυβερνήσεις ζητούσε εναγωνίως ερείσματα στην Ελληνική Κοινωνία δια του συνόλου των Μέσων Ενημέρωσης, το ΙΓΜΕ,(Ινστιτούτο Γεωλογικών Μεταλλευτικών Ερευνών) σήμερα κωφεύει.

Να υποθέσουμε ότι αυτό δεν έχει σχέση με το ότι ανώτερα συνδικαλιστικά του στελέχη "ανήκουν" στο κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σίγουρα πλανάτε "έρπουσα και έντονη" η φημολογία ότι ....κάτι δεν πάει καλά.

Χρέος όλων των εμπλεκόμενων προς τους πολίτες η πλήρης ενημέρωση. 

Υπάρχει ή δεν υπάρχει Όσμιο στην Ελληνική Επικράτεια;

Έχουν οριοθετηθεί τα κοιτάσματα; εφ' όσον υπάρχουν;

Έχουν αποτιμηθεί αυτά;

Έχει εκδηλωθεί, πώς και από ποιους διεθνές "παίκτες", ενδιαφέρον για εκμετάλλευση των κοιτασμάτων;

Γιατί δεν εκδηλώνει ενδιαφέρον ενημέρωσης η Αντιπολίτευση, αν δεν γνωρίζει, ήδη, το θέμα; Μήπως η σιωπή είναι συνενοχή στην συγκάλυψη μιας "δυναμικής" που θα μπορούσε να απαλύνει τον πόνο και κόπο για επιβίωση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ... Ελλήνων; 

Αναμένουμε και ελπίζουμε...

διαβάστε εδώ :(http://www.thrakitoday.com/2016/01/blog-post_29.html#more)