GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκίνησε την νέα του πορεία ο Ορφέας (φωτο)

Ξεκίνησε την νέα του πορεία ο Ορφέας Ξάνθης Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος 2016-17 με την ιστορική ομάδα του ΟΡΦΕΑ να αγωνίζεται από...

Ξεκίνησε την νέα του πορεία ο Ορφέας Ξάνθης

Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος 2016-17 με την ιστορική ομάδα του ΟΡΦΕΑ να αγωνίζεται από φέτος στην Γ΄ Εθνική κατηγορία με το κλίμα στην τεχνική ηγεσία αλλά και στους ποδοσφαιριστές να είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο. 

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν και από την συμπαράσταση που θα έχουν από τους φιλάθλους της περιοχής που ευελπιστούν όλοι να είναι ισχυρό. Αυτό θα δώσει δύναμη σ΄ όλους να "παλέψουν" για το καλύτερο ενδυναμωμένοι από την ηθική και εν πολλοίς οικονομική συμπαράσταση που θα τύχουν.

Το αγωνιστικό ήταν όλοι εκεί στην πρώτη επίσημη σύναξη. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές, φίλοι, συμπαραστάτες και "άρρωστοι" με τον ΟΡΦΕΑ. Εικόνες πολύ καλές θυμίζοντας άλλες χρυσές εποχές της ποδοσφαιρομάνας Ξάνθης.

Ο ιδιοκτήτης, ακούραστος, επιμένων και "ψυχή" του Συλλόγου Μπάμπης Χατζημεστής παρουσίασε στην αρχή τον νέο πρόεδρο και τεχνικό δ/ντη αντίστοιχα, Μιχάλη Χατζηκλεάρχου και Παναγιώτη Καμαράκη. Πρόσωπα ζυμωμένα με επιτυχία δεκαετίες με το ποδόσφαιρο.

Στο γραφείο τύπου επανέκαμψε ο Ζαφείρης Δημητριάδης περιμένοντας όλοι μας συνεχή και πλήρη ενημέρωση.

Ο Παναγιώτης Καμαράκης παρουσίασε τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές τονίζοντας ότι, "οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα, έχουν φιλοδοξίες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να δείξουν τις αρετές τους..."

Η αρχή, ήμισυ του παντός, πολύ καλή, τα λόγια μετρημένα και αισιόδοξα, οι συνθήκες καλές σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία, μένη να δούμε κατά πόσο θα βοηθήσουν οι φίλαθλοι της περιοχής αυτή την καλή προσπάθεια των ανθρώπων του ΟΡΦΕΑ.

Καλή επιτυχία σ΄όλους....