GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μεγάλη επιτυχία στην 5η Γιορτή Ευρωπαϊκής Μουσικής στην Ξάνθη

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που πραγματοποιήθηκαν στη Ξάνθ...

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που πραγματοποιήθηκαν στη Ξάνθη στις 21,22 και 23 Ιουνίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης "Οι Βάτραχοι ", με αφορμή την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων, θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της γιορτής αυτής. 

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά για τη συνδιοργάνωση το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης και τους υπαλλήλους του για τη συμβολή και τη στήριξή τους, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Ξάνθης για τη παροχή των υπηρεσιών του και φυσικά τους επαγγελματίες της Ξάνθης , η συνδρομή των οποίων ήταν ουσιαστική και πολύτιμη, για άλλη μια χρονιά. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε φυσικά όλους τους καλλιτέχνες , μουσικούς, σχήματα και χορευτές που συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό , μεταδίδοντας την αγάπη τους για τη μουσική με όλους. 

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή επίσης τους Προσκόπους του 2ου Συστήματος Ξάνθης, το θεατρικό εργαστήρι "Ανατολικά του Νέστου" και τη ΦΕΞ για τη συμμετοχή και τη φιλοξενία. 

Ευχαριστούμε επίσης τα τοπικά και περιφερειακά μέσα ενημέρωσης για την ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση και προβολή των εκδηλώσεων. 

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές , μέλη του συλλόγου και μη , που ήταν εκεί μήνες πριν αλλά και το τριήμερο αυτό και απέδειξαν ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αν υπάρχει κέφι , μεράκι και αγάπη για τη μουσική και την πόλη μας, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά και υποσχόμενοι μια ακόμα πιο όμορφη και άρτια εκδήλωση. 

Βάτραχοι Πολ.Συλ.Ξάνθης #vatraxoi #emdxanthi #emd16 #xanthi