GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


3ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής WRO Hellas που διεξήχθη στην Ξάνθη στις 18-6-2016 από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΜ...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Ρομποτικής WRO Hellas που διεξήχθη στην Ξάνθη στις 18-6-2016 από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΏΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, με την συμμετοχή επτά (7) Ομάδων στην κατηγορία Δημοτικού ΄΄Regular΄΄ δύο (2) Ομάδων στην κατηγορία Λυκείου ΄΄Football΄΄και 1 Ομάδα OPEN με Ρομποτάκι που έλυνε τον κύβο του Rubik από την Καβάλα . 

Τα παιδιά συνεργάστηκαν, προβληματίστηκαν και πανηγύρισαν τις επιτυχίες τους. Αξίζουν σε όλες τις ομάδες πολλά συγχαρητήρια . 
Ευχαριστούμε τους συνδιοργανωτές, τους χορηγούς μας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η διοργάνωση . 

Στην κατηγορία Δημοτικού (Regular) πήραν : 1η θέση filONEs ( Αλέξανδρος Πανταζίδης, Ηλίας Μπαλαφούτης, Λεωνίδας Φελεκίδης ) από τον Σύλλογο Ρομποτικής με προπονητή της ομάδος τον Πανταζίδη Παναγιώτη, 2η θέση RoboΤριδυμούλες ( Κυλίτση Αργυρώ, Μπαλαφούτη Μαρία, Χατζηκυριάκου Χριστίνα ) και 3η θέση RoboΤιούστερ ( Ζευκίδης Παναγιώτης, Χόμκο Ντεφνέ, Παπαδοπούλου Όλγα-Μαρία ) από το Κοινωνικό Κέντρο Σ.Χαλιορής με προπονητή των ομάδων τον Αθανάσιο Μπαλαφούτη. 

Στην κατηγορία Football 1η θέση ''RoboSpecialists'' ( Αλέξανδρος Πανταζίδης , Παρασκευόπουλος Δημήτριος, Χασάνογλου Σονέρ ) και 2η θέση RoboMasters ( Ελευθέριος Γιαγκίδης, Ιωσήφ Μποκουράκης, Παναγιώτης Βαρδάρης) από το 1ο ΓΕΛ Ξάνθης με προπονητή των ομάδων τον Αθανάσιο Μπαλαφούτη . 

Καλή επιτυχία και στις 5 ομάδες της Ξάνθης που θα συμμετέχουν στον 8ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO Hellas που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου στη Σχολή Μωραϊτη . 

Οι νικητές της κάθε κατηγορίας ( από το δημοτικό ως το λύκειο ) θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που θα διεξαχθεί στο Νέο Δελχί της Ινδίας από 25 ως 27 Νοεμβρίου 2016 . 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ρομποτικής Γκαγκώνη Μαρία .