GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πολλοί επαγγελματίες στη παρουσίαση εργαλείων DeWalt στο εργοστάσιο Τυρπάνη

Σε μεγάλη επιτυχία εξελίσσετε η παρουσίαση των επαγγελματικών εργαλείων  DeWalt στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου-μηχανουργείου των αδε...

Σε μεγάλη επιτυχία εξελίσσετε η παρουσίαση των επαγγελματικών εργαλείων  DeWalt στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου-μηχανουργείου των αδελφών Τυρπάνη στο 4ο χλμ. Ξάνθης-Λεύκης.
Θεσμός που τιμούν πλήθος επαγγελματιών, χρόνια τώρα, με την DeWalt να παρουσιάζει νέες και παλαιότερες σειρές επαγγελματικών μηχανημάτων της με πολύ μεγάλες εκπτώσεις απόκτησης την μέρα αυτή. 

Η γνωστή σε ποιότητα αντοχή και αξία αμερικανική εταιρεία με εργαλεία χειρός, μπαταρίας και ρεύματος, με ολοκληρωμένα σετ εργαλείων και κάθε επαγγελματική χρήση σε μηχανήματα πλυστικά, κήπου, βαφής, για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο τον σιδερά, το μαραγκό, με όργανα μετρήσεων ακριβείας  διέθεσε σήμερα σε πολύ χαμηλές τιμές στην παρουσίαση ενημέρωση από τις 09.00΄έως και 19.00΄.

Επί πλέον για τους σημερινούς αγοραστές της DeWalt ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι 2 ατόμων στην Βαρκελώνη της Ισπανίας για να παρακολουθήσουν στο Καμπ Νου την Barcelona, καθώς και έναν γωνιακό τροχό. Στους επισκέπτες αγοραστές, δώρα όπως θερμαινόμενο μπουφάν και καπελάκια και μπλούζες της πρωταθλήτριας Ισπανίας.