GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Η Ένωση Κυριών Δράμας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Η Ένωση Κυριών Δράμας και ο Δήμος Δράμας σας προσκαλούν την Δευτέρα 9 Μαίου 2016 στις 7:30 το απόγευμα στο «Νησάκι» σε ένα μοναδικό αφιέ...

Η Ένωση Κυριών Δράμας και ο Δήμος Δράμας σας προσκαλούν την Δευτέρα 9 Μαίου 2016 στις 7:30 το απόγευμα στο «Νησάκι» σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στη μητέρα. Σας περιμένουμε, για να αποδώσουμε φόρο τιμής, αγάπης και ευγνωμοσύνης στην κάθε μητέρα. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

2. ΘΕΜΑ: «Έκθεση ζωγραφικής του Πάνου Βαφειάδη»

Η Ένωση Κυριών και η ΔΕΚΠΟΤΑ Δήμου Δράμας σας προσκαλούν το Σάββατο 7 Μαίου 2016 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα «Μελίνα» της ΔΕΚΠΟΤΑ στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του αυτοδίδακτου Πάνου Βαφειάδη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Μαίου.

Ώρες λειτουργίας: 9:00-14:30, απόγευμα 18:00-22:00. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Συνημμένο αρχείο η πρόσκληση

3.ΘΕΜΑ: «Διακόσια πασχαλινά δέματα με τρόφιμα και άλλα εκατόν πενήντα με αθλητικά είδη χάρισαν χαμόγελα σε ωφελούμενους της Ένωσης Κυριών»

Διακόσια πασχαλινά δέματα με συσκευασμένα τρόφιμα και άλλα εκατόν πενήντα με αθλητικά είδη χάρισαν χαμόγελα σε ωφελούμενους της Ένωσης Κυριών Δράμας.

Εξήντα από τα διακόσια δέματα έγιναν με χορηγία του Ιδρύματος Μποδοσάκη, το οποίο επί σειρά ετών στηρίζει εμπράκτως το πολύπλευρο έργο της Ένωσης Κυριών. 

Επιπλέον τα δέματα με τα καινούργια αθλητικά είδη διανεμήθηκαν στα παιδιά του κοινωνικού φροντιστηρίου της Ένωσης Κυριών αλλά και σε ωφελούμενες οικογένειες με παιδιά.

Τα αθλητικά είδη έφτασαν στον φορέα μας με την διαμεσολάβηση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αποστολή Άνθρωπος», η οποία στηρίζει πολύπλευρα τις δράσεις μας.  

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ