GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Όταν βρέχει γεμίζει βοθρολύματα η Δ/νση αστυνομίας Ξάνθης

Σε μια απίστευτη ανακοίνωση – καταγγελία προχωράει για άλλη μια φορά προς την φυσική τους ηγεσία η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάν...

Σε μια απίστευτη ανακοίνωση – καταγγελία προχωράει για άλλη μια φορά προς την φυσική τους ηγεσία η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης. 

Με επιστολή τους που ανάρτησαν στο διαδίκτυο εξιστορούν ότι, «η κατάσταση έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο» γιατί, «Κάθε φορά που βρέχει επειδή έχει πρόβλημα το αποχετευτικό σύστημα του κτηρίου τα υπόγεια γεμίζουν με βοθρολύμματα».

Μέχρι τώρα δεν έχουν παρθεί τα αναγκαία μέτρα για να διορθωθεί το πρόβλημα που εγκυμωνεί σωβαρούς κινδύνους για την υγεία των αστυνομικών που υπηρετούν στην αστυνομική Δ/νση Ξάνθης.

Η επιστολή τα λέει όλα, και το σύνολο των αστυνομικών περιμένουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Κράτους να ….κινηθούν, για να λυθεί το πρόβλημα.

«Αρ.πρωτ.: 104/2016 Ξάνθη , 21 Μαρτίου 2016
ΠΡΟΣ
-Προϊστάμενο Διεύθυνσης Υγιεινής
Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης
-Προϊστάμενο Υπηρεσίας Δόμησης
Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης
Κύριοι Προϊστάμενοι
Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης τα τελευταία χρόνια έχει επισημάνει προς την φυσική μας ηγεσία πολλές φορές τα προβλήματα – ακαταλληλότητα του κτηρίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης .

Η κατάσταση έχει φτάσει σε απροχώρητο σημείο. Κάθε φορά που βρέχει επειδή έχει πρόβλημα το αποχετευτικό σύστημα του κτηρίου τα υπόγεια γεμίζουν με βοθρολύμματα με αποτέλεσμα να δημιουργούν αποπνικτική ατμόσφαιρα , χωρίς να γνωρίζουμε αν αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία των αστυνομικών αλλά και των πολιτών που εισέρχονται καθημερινά στην Δ.Α. Ξάνθης .Οι ρωγμές που υπάρχουν στα δύο υπόγεια επιτρέπουν να εισέρχονται σε αυτά ύδατα με αποτέλεσμα όχι μόνο την διάβρωση του σκυροδέματος και των σιδήρων , αλλά να γεμίζουν και τα φρεάτια των ανελκυστήρων δημιουργώντας κίνδυνο για την χρήση τους.

Θα σας παρακαλούσαμε για αυτούς τους λόγους ,συνεργεία των υπηρεσιών σας , να προβούν το συντομότερο δυνατόν σε διενέργεια αυτοψίας των χώρων του κτηρίου ,γνωρίζοντας μας αν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των αστυνομικών και πολιτών .Ακόμα θα παρακαλούσαμε τα αποτέλεσμα της αυτοψίας να κοινοποιηθούν στους αρμόδιους φορείς ,ώστε να λάβουν γνώση για τις υπάρχουσες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας και να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες προς επίλυση τους .
Με εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πέτρος ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Νικόλαος ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ»