GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εξιχνίαση κλοπής από κατάστημα στην Ξάνθη

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών. Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικ...

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 ημεδαπών. Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή από κατάστημα στην Ξάνθη, που διαπράχθηκε την 19/20-3-2016.  

Συνελήφθησαν την 20 και 21-3-2016, στην Ξάνθη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, οι δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 23 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 30χρονο ημεδαπό, κατηγορούμενο για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, οι δράστες, την 19/20-3-2016, διέρρηξαν κατάστημα στην πόλη της Ξάνθης και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του διάφορα είδη προικός και ρουχισμού.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των δραστών και να συλλάβουν τους δύο (2) δράστες. 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μία συσκευασία με διάφορα είδη προικός, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Σημειώνεται ότι οι 2 δράστες, ηλικίας 23 και 30 ετών έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία, κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σωματικές βλάβες, ενώ ο 20χρονος έχει απασχολήσει για κλοπές. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.