GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο 3,8% η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. σε δημοσκόπηση της Alco

Στο 3,8% η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην «πρόθεση ψήφου» καταγράφει δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ». Στα άξια αν...

Στο 3,8% η διαφορά Ν.Δ. - ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην «πρόθεση ψήφου» καταγράφει δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο ΘΕΜΑ».

Στα άξια αναφοράς πως, ο σχηματισμός άλλης Κυβέρνησης από τη σημερινή Βουλή επιλέγεται από το 38% των πολιτών που συμμετείχαν στο γκάλοπ, ενώ στο 21% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που προτιμούν τις Εκλογές και στο 22% όσοι θεωρούν προτιμητέα επιλογή να συνεχίσει η Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ. 

Όσο για την απογοήτευση που κυριαρχεί στην Ελληνική κοινωνία, είναι χαρακτηριστικό ότι, το 72% των πολιτών εκτιμούν ότι, η κατάσταση στη Χώρα θα επιδεινωθεί το επόμενο εξάμηνο. 
Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ., με ποσοστό 21,1%, διευρύνει τη διαφορά της έναντι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που βρίσκεται στο 17,3%. 

Στο 6,1% "ανεβαίνει" η «Χρυσή Αυγή», ενώ το Κ.Κ.Ε. "πέφτει" στο 5%. 

Ακολουθούν η «Δημοκρατική Συμπαράταξη» ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΔΗΜ.ΑΡ. με 3,6%, η «Ένωση Κεντρώων» με 2,6%, οι ΑΝ.ΕΛ. και η «Λαϊκή Ενότητα» με 2,2% και το «Ποτάμι» με 1,8%.