GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αποκλεισμένη η ΔΟΥ Ξάνθης από τους Αγρότες (+φωτο,video)

Λίγο πριν τις 7 το πρωί περισσότερα από 30 τρακτέρ μπήκαν στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης για να αποκλείσουν το κτήριο που στεγάζονται ο...

Λίγο πριν τις 7 το πρωί περισσότερα από 30 τρακτέρ μπήκαν στο κέντρο της πόλης της Ξάνθης για να αποκλείσουν το κτήριο που στεγάζονται οι οικονομικές υπηρεσίες της Π.Ε. Ξάνθης.

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του Νομού προχώρησαν στην απόφαση αυτή γιατί όπως δήλωσαν στο ThrakiToday.com “δεν θέλουμε να κουράσουμε περισσότερο τους συμπολίτες μας με αποκλεισμούς δρόμων χωρίς να παραιτούμαστε και από αυτές τις μορφές κινητοποιήσεων”

Μόλις έφραξαν τα τρακτέρ και απέκλεισαν την κύρια και τα δευτερεύουσες εισόδους του κτηρίου σημειώθηκε ένταση με την Δ/νση της Α+Β ΔΟΥ με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Όπως δήλωσαν μέλη της συντονιστικής των απεργών και συγκεκριμένα ο Δ/ντης των οικονομικών Υπηρεσιών με φωνές προς τους απεργούς  τους “ενημέρωνε” ότι θα ζητήσει την συνδρομή των Εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών για να μην κλείσουν οι υπηρεσίες.

Το κτήριο θα παραμείνει αποκλεισμένο έως και τις 3.30΄μετά το μεσημέρι.

Αύριο οι απεργοί θα αποκλείσουν το κτήριο της Π.Ε. Ξάνθης