GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε 2 Βούλγαρους διακινητές σε 2 διαφορετικές περιπτώσεις μετέφεραν 67 λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, απ...

Συνελήφθησαν, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, από αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 47 και 29 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εξήντα επτά (67) μη νόμιμους μετανάστες. Σαράντα (40) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ, είκοσι πέντε (25) υπήκοοι Συρίας και δύο (2) υπήκοοι Τουρκίας και Αφγανιστάν. 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον 47χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με ρουμάνικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τριάντα επτά (37) μη νόμιμους μετανάστες. 

Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου συνέλαβαν τον 29χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τριάντα (30) μη νόμιμους μετανάστες. 

Συνολικά κατασχέθηκαν: 
 2 Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα 
 3 κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.