GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διοργάνωση επιστημονικής διημερίδας στο νοσοκομείο Ξάνθης

Στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν δύο επιστημονικές εκδηλώσεις του Χειρουργικού τομέα που ορ...

Στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου το προσεχές Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθούν δύο επιστημονικές εκδηλώσεις του Χειρουργικού τομέα που οργανώθηκαν από Ιατρούς Διευθυντές Κλινικών και τελούν υπό την αιγίδα του νοσοκομείου, ως ακολούθως:

Α. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 θα διενεργηθεί ημερίδα υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος, Χειρουργικού αντικειμένου (Αντιπαραθέσεις σε αμφιλεγόμενα θέματα στη χειρουργική του π. εντέρου) υπό την ευθύνη του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Α. Χιώτη με τη συμμετοχή – οργάνωση της Εταιρίας Χειρουργικής π. εντέρου. Θα συμμετάσχουν καθηγητές των Ιατρικών σχολών ΑΠΘ – Θεσσαλονίκης και ΔΠΘ – Αλεξανδρούπολης.

Β. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 θα διενεργηθεί ημερίδα οφθαλμιατρικού ενδιαφέροντος (Ο διαβήτης, οι επιπλοκές στον οφθαλμό, νεότερες θεραπείες με ενδοφλέβια χρήση των anti-VEGF παραγόντων) υπό την ευθύνη της Διευθύντριας της Οφθαλμολογικής κλινικής του Νοσοκομείου, κας Δ. Σταμπουλή, και με τη συμμετοχή – οργάνωση της Οφθαλμολογικής Εταιρίας Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας και Βορείου Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α).

Με την λήξη των ανωτέρω δύο ημερίδων θα διενεργηθούν αντιστοίχως και εκλογές των επιστημονικών εταιριών (Εταιρία Χειρουργικής π. εντέρου - Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α.) που συνδιοργανώνουν κάθε μια για το αντικείμενό της τις εν λόγω ημερίδες.