GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διάθεση Πορτοκαλιών και Ακτινιδίων στους δήμους Τοπείρου και Ξάνθης

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 η διάθεση Πορτοκαλιών και ακτινιδίων για τους κατόχους κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης...

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 η διάθεση Πορτοκαλιών και ακτινιδίων για τους κατόχους κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης. 

Οι δικαιούχοι κάτοικοι του δήμου Τοπείρου προσήρθαν στον χώρο του Δημαρχείου στον Εύλαλο προκειμένου να παραλάβουν τα προς διάθεση προϊόντα. 

Οι υπάλληλοι του Δήμου βοήθησαν τους δικαιούχους με τα χαρτιά-δικαιολογιτικά των δικαιούχων, ενώ μοίρασαν τα προϊόντα απρόσκοπτα. 

Ο Δήμαρχος Θωμάς Μίχογλου μαζί με τους Αντιδημάρχους παρακολούθησαν την όλη διαδικασία-διανομή.

Ενώ ο δήμος Ξάνθης ενημερώνει τους πολίτες ότι παρατείνεται η προθεσμία δωρεάν διανομής ακτινιδίων και πορτοκαλιών σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής ευθύνης του ως την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015.
   Υπενθυμίζουμε ότι Δικαιούχοι και ωφελούμενοι της διανομής είναι οι ωφελούμενοι στο Ε.Π «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Τ.Ε.Β.Α»,
καθώς και οι κάτοχοι της Κάρτας Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης (εφόσον δεν είναι ωφελούμενοι του Τ.Ε.Β.Α.), οι οποίοι κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
1. Ταυτότητα
2. ΑΜΚΑ &
3. Κάρτα Σίτισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης
   Επίσης, παρακαλούνται όλοι όσοι γνωρίζουν συμπολίτες μας, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να τους ενημερώσουν έτσι ώστε να βοηθηθούν από το εν λόγω πρόγραμμα.
   Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους του προγράμματος και στα τηλέφωνα: Δήμος Ξάνθης: 2541 0 20094.