GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πανζουρλισμός στην Ξάνθη για την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ – Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια (+VIDEO)

-Αποθεώθηκαν οι παίκτες το απόγευμα της Πέμπτης στην Ξάνθη Σε ρυθμούς... μπάσκετ μπήκε για τα καλά η πόλη της Ξάνθης, στην οποία διοργ...

-Αποθεώθηκαν οι παίκτες το απόγευμα της Πέμπτης στην Ξάνθη

Σε ρυθμούς... μπάσκετ μπήκε για τα καλά η πόλη της Ξάνθης, στην οποία διοργανώνεται φέτος το τουρνουά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, στο οποίο συμμετέχουν η Τσεχία, η Βοσνία και η Ρωσία. 

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική αθλητική διοργάνωση, την οποία φιλοξενεί το κλειστό γήπεδο Φίλιππος Αμοιρίδης. 

Οι αγώνες ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή ενώ λίγο πριν την έναρξη του πρώτου φιλικού, ανάμεσα στην Ρωσία και την Βοσνία τα εισιτήρια του αγώνα είχαν εξαντληθεί απ' όλα τα σημεία διάθεσής τους. 

Η Εθνική Ομάδα βρέθηκε την Πέμπτη στην Ξάνθη, ενώ φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις της SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας διοργανώθηκε τελετή υποδοχής των παικτών της Εθνικής, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα και χαμόγελα σε δεκάδες μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, που έσπευσαν να τους συναντήσουν από κοντά.

Ακολούθησε απογευματινή προπόνηση στο κλειστό γήπεδο της Ξάνθης ενώ την Παρασκευή δόθηκε Συνέντευξη Τύπου για την διοργάνωση, όπου δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με το πως αποφασίστηκε και τελικώς υλοποιήθηκε το όλο εγχείρημα στην περιοχή. 

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ευδιάθετοι και γεμάτοι ενέργεια εμφανίστηκαν στο παρκέ, πραγματοποιώντας μια σύντομη προπόνηση ενώ συνομίλησαν με εκπροσώπους του Τύπου τόσο για το τουρνουά όσο και για τις επόμενες σημαντικές υποχρεώσεις της ομάδας.