GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γυναίκα καλούσε σε βοήθεια το βράδυ της Δευτέρας στην Ξάνθη – Εξαφανίστηκε με Ι.Χ.

-Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και οι έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη βρίσκονται σε εξέλιξη  Μια περίεργη υπόθεση που ενδεχομένως ...

-Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και οι έρευνες για το τι ακριβώς συνέβη βρίσκονται σε εξέλιξη 

Μια περίεργη υπόθεση που ενδεχομένως να ενέχει στοιχεία απαγωγής διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, μετά από σχετικές καταγγελίες που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας. 

Μια γυναίκα ειδοποίησε τις Αρχές πως στην περιοχή του κέντρου, και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Μιχαήλ Καραολή, άκουσε γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια και βγαίνοντας στο μπαλκόνι της είδε ένα αμάξι να εξαφανίζεται μέσα στα στενά και την γυναίκα που ζητούσε βοήθεια να έχει επιβιβαστεί σε αυτό. 

Η ίδια δεν έχασε χρόνο και ειδοποίησε την Αστυνομία σχετικά με το συμβάν, αναφέροντας την μάρκα και το χρώμα του αυτοκινήτου που είχε συγκρατήσει. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, υπήρχαν δύο γυναίκες που περπατούσαν αργά το βράδυ στην περιοχή ενώ μέσα στο Ι.Χ. που τις προσέγγισε υπήρχαν άντρες, που τις εξανάγκασαν να επιβιβαστούν μέσα στο όχημα. 

Η Αστυνομία έσπευσε στην περιοχή, αναζητώντας τα ίχνη του εν λόγω αυτοκινήτου αλλά και εξετάζοντας μαρτυρίες και περιγραφές σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη. 

Προς το παρόν οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια σχετική καταγγελία για εξαφάνιση ωστόσο στην Αστυνομία, και οι έρευνες συνεχίζονται.