GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακάλεσε 8 άδειες Κέντρων Διασκέδασης ο Δήμος Αβδήρων λόγω έλλειψης... κόμβου!

-Συνεδρίασε την Τρίτη το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με 1 και μοναδικό θέμα  Στην ανάκληση των αδειών συνολικά 8 καταστημάτων μ...

-Συνεδρίασε την Τρίτη το μεσημέρι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με 1 και μοναδικό θέμα 

Στην ανάκληση των αδειών συνολικά 8 καταστημάτων μεγάλης δυναμικότητας (άνω των 200 καθισμάτων) λόγω έλλειψης κόμβου εισόδου-εξόδου αποφάσισε το μεσημέρι της Τρίτης η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αβδήρων.

Το όργανο του Δήμου συνεδρίασε με ένα και μοναδικό θέμα, ήτοι την εξέταση ανάκλησης των αδειών καταστημάτων που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Αβδήρων αλλά, σύμφωνα με τις σχετικές εισηγήσεις των αρμόδιων Υπηρεσιών, στερούνται κυκλοφοριακής σύνδεσης ή έγκρισης εισόδου-εξόδου. 

Πρόκειται για τα εξής Κέντρα Διασκέδασης, τα οποία συνήθως φιλοξενούν εκδηλώσεις γάμων αλλά και διάφορες άλλες τελετές και συναθροίσεις, “Φαντασία”, “Απόλλων”, “Νεφέλη”, “Θέατρο Πολιτεία”, “Κτήμα Πολιτεία”, “Διογένης”, “Αρχόντισσα” και “Νεράιδα”. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε γνωστό πως ήδη κάποιοι από τους επιχειρηματίες, στους οποίους ανήκουν τα εν λόγω καταστήματα, έχουν προχωρήσει τις απαραίτητες εργασίες για να λειτουργούν σύμφωνα με τον Νόμο, ενώ υπήρξαν και ενστάσεις από καταστήματα τα οποία ισχυρίζονται πως είναι σύμφωνα με το γράμμα του Νόμου.