GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοβαρό τροχαίο στην Ξάνθη – Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι στην 12 Αποστόλων

-Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός του δικύκλου που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή φορούσε κράνος  -Η σύγκρουση ήταν σφοδρή  Σοβα...

-Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο οδηγός του δικύκλου που γλίτωσε τα χειρότερα επειδή φορούσε κράνος 
-Η σύγκρουση ήταν σφοδρή 


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα μηχανάκι και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ξάνθη, στη συμβολή των οδών 12 Αποστόλων και Βουλγαροκτόνου

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, Ι.Χ. το οποίο κινείτο επί της οδού 12 Αποστόλων συγκρούστηκε σφοδρά πλαγιομετωπικά με διερχόμενο δίκυκλο το οποίο κινείτο επί της οδού Βουλγαροκτόνου. Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που ο νεαρός οδηγός του δικύκλου πετάχτηκε πάνω στο παρμπρίζ του Ι.Χ. και κατέληξε στο έδαφος τραυματισμένος. 

Για καλή του τύχη ωστόσο γλίτωσε τα χειρότερα μιας και φορούσε κράνος. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα Ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον οδηγό του δικύκλου στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, με το ιατρικό προσωπικό να του παρέχει την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία, με το Τμήμα Τροχαίας να διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε το ατύχημα. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως στην εν λόγω περιοχή έχουν σημειωθεί αναρίθμητα αντίστοιχα ατυχήματα, καθιστώντας την συγκεκριμένη διασταύρωση ίσως μια από τις πιο επικίνδυνες της πόλης. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως το ατυχήματα αποτελούν σχεδόν καθημερινή ρουτίνα, μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποια αποτελεσματική λύση, μέσω δραστικών παρεμβάσεων στο σημείο, ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα. 

Το πρόβλημα μεταξύ άλλων εντοπίζεται και στο γεγονός πως υπάρχει περιορισμένη ορατότητα λόγω των παρκαρισμένων Ι.Χ. που βρίσκονται συνήθως στο δεξί τμήμα του δρόμου καθώς και στο ότι αρκετοί οδηγοί δεν αντιλαμβάνονται την ύπαρξη της πινακίδας STOP.