GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προφυλακίστηκε ο Θεολόγος Καλαϊτζής για τα χρέη της ΕΑΠΑΞ – Απολογήθηκε την Δευτέρα

-Διαπιστώθηκε ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα στα οικονομικά της ΕΑΠΑΞ  Την προφυλάκιση του Θεολόγου Καλαϊτζή, πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου ...

-Διαπιστώθηκε ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα στα οικονομικά της ΕΑΠΑΞ 

Την προφυλάκιση του Θεολόγου Καλαϊτζή, πρώην Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΑΠΑΞ, αποφάσισαν το μεσημέρι της Δευτέρας, Ανακριτής και Εισαγγελέας μετά την απολογία του για χρέη της «αμαρτωλής» δημοτικής επιχείρησης. 

Ο κ. Καλαϊτζής, παραπέμπεται για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ είχε κληθεί σε απολογία πριν από μερικούς μήνες, για την ίδια υπόθεση, όταν και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση. 

Προηγήθηκε πόρισμα των οικονομικών ελεγκτών, με το οποίο διαπιστώθηκε ζημιά 860.000 ευρώ. Ωστόσο η έρευνα συνεχίστηκε, ενώ από τα νέα στοιχεία προέκυψε ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα με αποτέλεσμα ο κ. Καλαϊτζής να κληθεί εκ νέου σε απολογία. 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι ιδιαιτέρως σοβαρές ενώ πρόκειται για μια υπόθεση που έχει απασχολήσει εντόνως την τοπική κοινωνία τα τελευταία χρόνια. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.