GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη! Έδεσε σκύλο σε Ι.Χ. και τον έσερνε - Τον βρήκαν γεμάτο πληγές (+ΦΩΤΟ)

Το άτυχο ζώο δεν μπορούσε να περπατήσει  Ένα σκυλί σε άθλια κατάσταση εντόπισαν στην Κίρκη της Αλεξανδρούπολης, φιλόζωοι της περιοχής,...

Το άτυχο ζώο δεν μπορούσε να περπατήσει 
Ένα σκυλί σε άθλια κατάσταση εντόπισαν στην Κίρκη της Αλεξανδρούπολης, φιλόζωοι της περιοχής, με το άτυχο ζώο να είναι γεμάτο πληγές και την οργή των ιδίων να ξεχειλίζει.

Πρόκειται για ένα καθαρόαιμο πιτ μπολυ, αρσενικό, περίπου 1 έτους το οποίο εντοπίστηκε υποσιτισμένο, γεμάτο τσιμπούρι και χωρίς τη δυνατότητα να περπατήσει για περίπου 1 εβδομάδα. 

Οι φιλόζωοι, μέλη της Φιλοζωικής Αλεξανδρούπολης Φροντι-ΖΩ μετέφεραν το ζώο σε κτηνίατρο της περιοχής όπου το παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

"Όλες οι πατούσες του ήταν φαγωμένες όπως επίσης είχε γδαρσίματα ανάμεσα στα πίσω πόδια, το κεφάλι και τα αυτιά" αναφέρουν σχετικώς από την πλευρά του οι ίδιοι, ενώ όπως όλα δείχνουν το ζώο ήταν δεμένο πάνω σε Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να σέρνεται στον δρόμο και να γεμίσει πληγές. "Κάποιος που δεν το ήθελε, το έδεσε στο αμάξι, το έτρεξε και στο τέλος το έσερνε για να σιγουρευτεί ότι δεν θα έχει τη δύναμη να γυρίσει πίσω" τονίζουν μεταξύ άλλων οι φιλόζωοι της περιοχής, που αναζητούν σπίτι για να φιλοξενήσει το άτυχο ζώο.