GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκόραραν… για το «Χαμόγελο» στην Δράμα

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, με τη συμμετοχή 600 μικρών π...


Ποδοσφαιρικό Τουρνουά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, με τη συμμετοχή 600 μικρών ποδοσφαιριστών από Σχολικές Ομάδες και Ομάδες Ακαδημιών του Νομού, με συμβολική είσοδο, για την ενίσχυση του έργου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Στην εκδήλωση συμμετείχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Δράμας, με την παρουσίαση στο κοινό δύο ειδικών οχημάτων της (ερπυστριοφόρο και διασωστικό), ενώ ο διοικητής της Υπηρεσίας Πύραρχος Μάριος Αποστολίδης απένειμε ορισμένα από τα βραβεία στους νικητές. 

Ήταν μια πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε. και το Δήμο, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων, το Γ.Σ. Δόξας Δράμας, το τμήμα Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Δράμας.

Την τελετή λήξης της εκδήλωσης τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004, ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, καθώς επίσης και αθλητές και αθλήτριες από την πόλη της Δράμας που μας έκαναν περήφανους με τις διακρίσεις τους σε όλο τον κόσμο.