GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην SKODA Ξάνθη και επίσημα ο Τσέναμο - Βάζει τα γάντια του και παίρνει θέση στην ομάδα

Ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης είναι από την Τρίτη και επίσημα ο Λουίτζι Τσέναμο, καθώς οι Ακρίτες ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Ιταλού τε...

Ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης είναι από την Τρίτη και επίσημα ο Λουίτζι Τσέναμο, καθώς οι Ακρίτες ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Ιταλού τερματοφύλακα. 

Την Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι ο Λουίτζι Τσέναμο δεν ανήκει πλέον στον Ατρόμητο και την Τρίτη η Skoda Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτησή του. 

Μετά την απόκτηση του Κροάτη μέσου Τόμισλαβ Τόμιτς, οι Ακρίτες είχαν κινηθεί για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, αφού είχαν έρθει σε επαφή με τον Ιταλό γκολκίπερ και σήμερα ανακοίνωση την απόκτησή του. 

Η ανακοίνωση 
Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Luigi Cennamo. 

«Ματιές» σε Ρομπέρ
Σε πλήξη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Skoda Ξάνθης εν όψει της νέας σεζόν. Όπως γράφει η SportDay, στο «στόχαστρο» του ακριτικού συλλόγου βρίσκεται ο Μπερτράν Ρομπέρ. 

Πρόκειται για τον Γάλλου μεσοεπιθετικό, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε σε ΠΑΟΚ και Πανθρακικό, και έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Τα τελευταία δύο χρόνια στην Κύπρο ο 32χρονος άσος έπαιξε σε 51 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ. 

Εκτός όμως από τις προσθήκες, είναι πιθανό να υπάρξουν και αποχωρήσει στην Ξάνθη, αφού παραμένει η διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα στη διοίκηση και τον Τάσο Παπάζογλου για την ανανέωση της συνεργασίας τους.