GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ράμπα για ΑμεΑ λουόμενους στην παραλία του Μυρωδάτου – Ήταν παρατημένη στην μοίρα της!

-Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησής των υποδομών για άτομα με αναπηρία στην περιοχή Η ράμπα που προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση των ατ...

-Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησής των υποδομών για άτομα με αναπηρία στην περιοχή

Η ράμπα που προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στην παραλία του Μυρωδάτου, αποκαταστάθηκε προσφάτως και δόθηκε ξανά προς χρήση. 

Πρόκειται για την υποδομή που βοηθάει άτομα με προβλήματα κίνησης ή άλλες αναπηρίες να προσεγγίζουν μέσω ενός ειδικού διαδρόμου την ακτή ώστε να μπορέσουν να απολαύσουν το μπάνιο τους. Η εν λόγω υποδομή κυριολεκτικά είχε παρατηθεί στην μοίρα της με αποτέλεσμα να απαιτούνται εργασίες αρχικά για τον εντοπισμό της, μιας και είχε θαφτεί κάτω από την άμμο, και στην συνέχεια για την αποκατάσταση όλων των φθορών που είχε υποστεί. 

Τις εργασίες συντήρησης ανέλαβε η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού, η οποία σε σχετική ανακοίνωσή της επισημαίνει πως “η δυνατότητα απρόσκοπτης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία σε όλες της δραστηριότητες της καθημερινής ζωής είναι δικαίωμα τους αλλά και ευθύνη όλων μας.

Η Περιφέρεια ενημερώνει ότι συντηρήθηκε και είναι έτοιμος προς χρήση ο ειδικός διάδρομος πρόσβασης ΑΜΕΑ και εξοπλισμός στην παραλία Μυρωδάτου. Επίσης δημιουργήθηκαν και θέσεις στάθμευσης οχημάτων ΑΜΕΑ.

Τα κλειδιά από τον οικίσκο έχουν δοθεί στα δυο καταστήματα καφέ που λειτουργούν στην παραλία Μυρωδάτου και στα σωματεία των ΑΜΕΑ της Π.Ε. Ξάνθης. Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στους παραπάνω για την χρήση”.