GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προς Ξάνθη βαδίζει ο Τσέναμο από τον Ατρόμητο - Τα «αν» του Πανόπουλου για την SKODA

Ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης θα πρέπει να θεωρείται ο Λουίτζι Τσέναμο, αφού συζήτησε την Πέμπτη με τον Ατρόμητο τις τελευταίες λεπτομέρ...

Ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης θα πρέπει να θεωρείται ο Λουίτζι Τσέναμο, αφού συζήτησε την Πέμπτη με τον Ατρόμητο τις τελευταίες λεπτομέρειες για την αποχώρησή του. 

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λουίτζι Τσέναμο στη Skoda Ξάνθη. 

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τον Ατρόμητο για την αποχώρησή του, αφού είχε συμβόλαιό για ακόμη έναν χρόνο με τον σύλλογο του Περιστερίου. 

Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με τους «κυανόλευκους» και στη συνέχεια να προκύψει εκείνη της ακριτικής ομάδας. 

Από εκεί και πέρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκο σε συνεννόηση με την διοίκηση θα ψάξουν για τους αντικαταστάτες του Κλέιτον και του Ομπόντο, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα του Παπάζογλου. 

Τα «αν» του Πανόπουλου 
Αινιγματικός όσον αφορά τις προθέσεις του να παραμείνει στη διοίκηση της Skoda Ξάνθης εμφανίστηκε ο Χρήστος Πανόπουλος, ύστερα από την επικείμενη λήξη της συνεργασίας με τη ΒΙΑΜΑΡ. 

Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν προκύψει μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Skoda Ξάνθη και ενημερώνει για τη λήξη της συνεργασίας με τη ΒΙΑΜΑΡ, συμφερόντων Χρήστου Πανόπουλου. 

Ο ιδιοκτήτης της ακριτικής ΠΑΕ εμφανίστηκε αινιγματικός όσον αφορά τις προθέσεις του, καθώς δεν ξεκαθάρισε τις σκέψεις του για το μέλλον του στη διοίκηση του συλλόγου. 

«Αν στην Ελλάδα μας τα πράγματα πάνε καλά και η Ξάνθη μας θα πάει καλά», ήταν η απάντηση του Πανόπουλου. 
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr