GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πλημμύρισε μουσική η Ξάνθη για τρεις ημέρες – «Ζωντάνεψαν» οι δρόμοι και τα σοκάκια (+VIDEO)

-17 σημεία μέσα στην πόλη με 38 μουσικά σχήματα και δεκάδες χορευτές  Με μουσικές πλημμύρισε για τρεις συνεχόμενες ημέρες η πόλη της Ξ...

-17 σημεία μέσα στην πόλη με 38 μουσικά σχήματα και δεκάδες χορευτές 

Με μουσικές πλημμύρισε για τρεις συνεχόμενες ημέρες η πόλη της Ξάνθης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής που διοργανώθηκε για ακόμη μια φορά στην περιοχή. 

Συγκροτήματα από την Ξάνθη αλλά και διάφορες περιοχές της χώρας, χορευτές, χορωδίες, τραγουδιστές, μουσικοί αλλά και Dj's ανέβηκαν στις κατά τόπους μουσικές σκηνές που στήθηκαν διάσπαρτα μέσα στην Ξάνθη, παρουσιάζοντας τη δουλεία τους στο κοινό και κερδίζοντας απλόχερα το χειροκρότημα.  

Κάνοντας κανείς μια βόλτα μέσα στην πόλη από την Παρασκευή μέχρι και το βράδυ της Κυριακής συναντούσε ένα πολυπολιτισμικό μουσικό πάντρεμα, το οποίο κατάφεραν να πετύχουν για ακόμη μια φορά οι διοργανωτές της Ευρωπαϊκή Γιορτής της Μουσικής στην Ξάνθη, ενώ παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή το τριήμερο των μουσικών εκδηλώσεων πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε αυτές, απολαμβάνοντας το μοναδικό αυτό θέαμα ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος ήταν δωρεάν. 

Συνολικά μέσα στις 3 αυτές εορταστικές ημέρες, στήθηκαν 6 σκηνές ενώ συνολικά 38 μουσικά σχήματα και 100 χορευτές ζωντάνεψαν 17 σημεία μέσα στην πόλη. Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο οι Βάτραχοι, με την υποστήριξη του RockMadness και τον Κέντρου Πολιτισμού, ενώ ακόμη και το Ρολόι στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, «ντύθηκε» αναλόγως μιας και τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό ένα τεράστιο πανό για τις μουσικές εκδηλώσεις.