GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα «χέρια» της Αστυνομίας ο κουκουλοφόρος που λήστεψε την ταχυδρόμο στα Κιμμέρια!

-Αναζητείται ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του  -Φορώντας κουκούλες άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα που προορίζονταν για τους συντα...

-Αναζητείται ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του 
-Φορώντας κουκούλες άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα που προορίζονταν για τους συνταξιούχους 

Την ληστεία που είχαν διαπράξει δύο κουκουλοφόροι τον Απρίλιο στα Κιμμέρια της Ξάνθης κατάφερε να εξιχνιάσει η Αστυνομία. 

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε απασχολήσει εντόνως την τοπική κοινωνία, μιας και το θύμα της ληστείας ήταν μια 47χρονη υπάλληλος των ΕΛΤΑ που μετέφερε μέσα σε μια τσάντα τις συντάξεις. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίηση των στοιχειών ενός εκ των δύο δραστών, που δεν είναι άλλος από έναν 32χρονο που έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές για ληστεία

Το χρονικό της επίθεσης
Όλα συνέβησαν την 1 Απριλίου του 2014, το μεσημέρι, όταν η 47χρονη υπάλληλος κατέφθασε στον οικισμό έχοντας μια τσάντα με τις συντάξεις των ηλικιωμένων κατοίκων της περιοχής. 

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των Αστυνομικών, ο  32χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους (κράνος και κουκούλα full-face), προσέγγισαν την 47χρονη και αφαίρεσαν από την κατοχή της την τσάντα, που περιείχε ένα ιδιαίτερα σεβαστό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα των δραστών,  για την οποία, όπως προέκυψε, είχε δηλωθεί κλοπή τον Οκτώβριο του 2014 και ακολούθως αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. 

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης για την ταυτοποίηση του συνεργού.