GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνοιξαν οι ουρανοί στην Θράκη – Ισχυρή βροχόπτωση, κεραυνοί και χαμηλή θερμοκρασία (+VIDEO)

-Μαύρισαν οι ουρανοί και έπεσε η θερμοκρασία ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής -Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αψήφισαν τον καιρό ...

-Μαύρισαν οι ουρανοί και έπεσε η θερμοκρασία ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής
-Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αψήφισαν τον καιρό και βρέθηκαν στις παραλίες 

Έντονο κύμα κακοκαιρίας έπληξε από νωρίς το πρωί της Κυριακής την Θράκη, με τους ουρανούς να ανοίγουν για ακόμη μια φορά και το σκηνικό του καιρού να θυμίζει πολύ περισσότερο χειμώνα παρά μέσα Ιουνίου. 

Στην Ξάνθη, η ισχυρή βροχόπτωση που έκανε την εμφάνισή της λίγο πριν ξημερώσει ήταν αρκετοί για να μουσκέψουν οι δρόμοι και να συσσωρευτούν νερά στο οδόστρωμα, ενώ λίγο μετά τη 1.00 το μεσημέρι ξέσπασε νέα ακόμη πιο έντονη βροχόπτωση, ενώ άρχισαν να πέφτουν και κεραυνοί κυρίως στο πεδινό τμήμα του Νομού. 

Δεν ήταν λίγοι βέβαια αυτοί που παρά το χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού επέλεξαν να κατευθυνθούν προς την παραλία, είτε για βουτιά είτε για βόλτα με τις παραλίες του Μυρωδάτου και της Μάνδρας να συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο ήδη από πολύ νωρίς. 

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού, με χαμηλές θερμοκρασίες και κατά τόπους βροχοπτώσεις, σε ολόκληρη την Θράκη με ανοιχτές ακόμη τις πληγές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία της περασμένης εβδομάδας, με εκατοντάδες στρέμματα καλλιεργήσιμων εκτάσεων να πλημμυρίζουν και να καταστρέφονται από το χαλάζι.