GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εντοπίστηκαν 44 μετανάστες στα ανοιχτά της Σαμοθράκης - Μεταφέρθηκαν στο Λιμάνι

Βάρκα στην οποία επέβαιναν 44 μετανάστες εντόπισε το  Σάββατο το πρωί το λιμενικό σε περιοχή ανατολικά της Σαμοθράκης. Οι μετανάστες μ...

Βάρκα στην οποία επέβαιναν 44 μετανάστες εντόπισε το  Σάββατο το πρωί το λιμενικό σε περιοχή ανατολικά της Σαμοθράκης.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να πραγματοποιηθεί προανάκριση και ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Τι αναφέρει το Λιμενικό 
Δύο (02) αλλοδαποί διακινητές και σαράντα δύο (42) παράτυπα εισελθόντες αλλοδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες το Σάββατο, στη θαλάσσια περιοχή 'ΓΚΡΕΜΝΙΑ'' ν. Σαμοθράκης από στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην ανωτέρω περιοχή, ακυβέρνητη πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του περιπολικού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή σαράντα τεσσάρων (44) παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών, στερούμενων νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, μεταξύ των οποίων και δύο (02) αλλοδαπών φερόμενων ως διακινητών τους.

Οι ανωτέρω μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, όπου συνελήφθησαν, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.