GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τούμπαρε νταλίκα στην Εγνατία Οδό προς Καβάλα - Κρεμάστηκε στη γέφυρα του Νέστου!

-Κατέληξε να κρέμεται από τη γέφυρα του Νέστου Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα, με πρωταγωνιστή μια νταλίκα σημ...

-Κατέληξε να κρέμεται από τη γέφυρα του Νέστου

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς θύματα, με πρωταγωνιστή μια νταλίκα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Εγνατία Οδό.

Η νταλίκα βρέθηκε κυριολεκτικά να κρέμεται πάνω από τη γέφυρα, στο ύψος του Νέστου ανάμεσα σε Ξάνθη και Καβάλα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί καταλήγοντας πάνω στα προστατευτικά κάγκελα, παραπλεύρως της ασφάλτου. Αντικρίζοντας το ατύχημα διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν τις Αρχές ενώ τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός της νταλίκας βγήκαν σώοι από το όχημα.

Λόγω του ατυχήματος διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο ενώ η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως "για την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και την αποφυγή της ταλαιπωρίας του κοινού, λόγω τροχαίου ατυχήματος ( εκτροπή φορτηγού οχήματος - ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) στην Εγνατία Οδό, από την Δευτέρα (25-5-2015) και ώρα 08.20΄, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βανιάνου έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Παραδείσου (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα). 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από την Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας".
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)