GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο 1 εκατ. οι ανείσπρακτες οφειλές στη ΔΕΥΑ Αβδήρων – Ενημερωτική εκδήλωση για την αξία του νερού

-Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Κυριακή στη Γενισέα για την ενημερωτική δράση της ΔΕΥΑΑ -Παρουσιάστηκαν χρήσιμα και ενδιαφέροντα στοιχεία για...

-Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Κυριακή στη Γενισέα για την ενημερωτική δράση της ΔΕΥΑΑ
-Παρουσιάστηκαν χρήσιμα και ενδιαφέροντα στοιχεία για τη λειτουργία και τον προγραμματισμό της επιχείρησης 

Τη νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑ Αβδήρων, την πολύτιμη αξία του πόσιμου νερού αλλά και τους κανόνες που διέπουν την ορθή διαχείριση του από τους καταναλωτές, παρουσίασε το απόγευμα της Κυριακής στη Γενισέα, η Διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης. 

Στο πλαίσιο ημερίδας που διοργανώθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Μουσείο Λαογραφικών Ενδυμάτων, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ κ. Νίκος Χατζόπουλος είχε την ευκαιρία να αναφερθεί τόσο στις μειώσεις που έχουν εφαρμοστεί στα τιμολόγια του νερού όσο και στα σχέδια αλλά και τις δράσεις που ο ίδιος έχει προγραμματίσει, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα. 

Μεταξύ άλλων τόνισε πως οι ανείσπρακτοι λογαριασμοί του νερού αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ, χρήματα τα οποία πρέπει να εισπραχθούν ώστε να μετατραπούν σε έργα που αποτελούν τμήμα του σχεδιασμού της ΔΕΥΑΑ. 

Διευκρίνισε πως όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα αλλά δεν πληρώνουν θα βρεθούν άμεσα προ δυσάρεστων εκπλήξεων, για να συμπληρώσει πως όσοι πραγματικά αδυνατούν να πληρώσουν το νερό θα προστατεύονται και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν, ενώ τόνισε πως το νερό αποτελεί ένα κοινό αγαθό, αλλά για να φτάσει στα σπίτια των πολιτών υπάρχει ένα κόστος.

Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ ανέφερε πως η συντήρηση και ο εκσυγχρονισμός του δικτύου ύδρευσης είναι πράξεις ιδιαίτερα σημαντικές ώστε οι πολίτες να καταναλώνουν καθαρό και ποιοτικό νερό. Ο κ. Χατζόπουλος στάθηκε επίσης στο γεγονός πως με την εφαρμογή της νέας τιμολογιακής πολιτικής η Δημοτική Επιχείρηση προσφέρει ένα από τα φθηνότερα τιμολόγια στην επικράτεια, κάτι που όπως σημείωσε είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και πρακτικά σημαίνει πως πληρώνουν μικρότερους λογαριασμούς πλέον. 

Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας προβλήθηκε σχετικό ενημερωτικό βίντεο για την αξία του πόσιμου νερού.