GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε ρυθμούς κυπέλλου η Ξάνθη – Δωρεάν μετακίνηση φιλάθλων και αναμνηστικά μπλουζάκια

-Η Skoda στην ιστορική παρουσία της στον τελικό κυπέλλου θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο πλευρό της  Σε ρυθμούς ποδ...

-Η Skoda στην ιστορική παρουσία της στον τελικό κυπέλλου θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο πλευρό της 

Σε ρυθμούς ποδοσφαιρικούς κινείται τις τελευταίες ημέρες η πόλη της Ξάνθη, με την τοπική ομάδα να έχει εξασφαλίσει το χρυσό εισιτήριο για την ιστορική παρουσία της στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο. 

Η Διοίκηση της Skoda Ξάνθη ανακοίνωση ήδη πως θα αναλάβει τη δωρεάν μετακίνηση των φιλάθλων στην Αθήνα, για τη διεξαγωγή του αγώνα ενώ ήδη από την Παρασκευή ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων. Ταυτόχρονα τυπώθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια τα οποία μπορεί κανείς να αναζητήσει στα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων. 

Στο φουλ οι μηχανές της ομάδας
Με το διήμερο ρεπό της Δευτέρας και της Τρίτης, η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε την ευκαιρία να αποφορτιστεί από το πρωτάθλημα και να στρέψει από το ενδιαφέρον της  στον τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 23 Μαΐου στις 20.30. 

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ξεχωριστό παιχνίδι το πρωινό της Τετάρτης. Προθέρμανση με passing game και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε το πρόγραμμα. 

Η διάθεση των εισιτηρίων 
Η τιμή των εισιτηρίων είναι :
ΘΥΡΑ 19: 10 €
ΘΥΡΑ 20: 10 €
ΘΥΡΑ 21: 15 €

β) Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων για την πόλη της Ξάνθης, είναι:
Γραφεία ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ: 10:00 – 19:00
Κεντρική Πλατεία Ξάνθης: 10:00 – 21:00
Πλατεία Ελευθερίας : 10:00 – 21:00
Γραφεία XANTHI FANS: 18:00 – 21:30

γ) Τη διάθεση των εισιτηρίων για την πόλη της Αθήνας, από την Δευτέρα 18/05/2015, και από ώρα 10:00 – 20:00. Τα σημεία διάθεσης είναι:
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΑΜΑΡ-SKODA: Λ. Κηφισίας 57 και Αρτέμιδος
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΑΜΑΡ-SKODA: Λ. Βουλιαγμένης 564 και Θράκης
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΙΑΜΑΡ-SKODA: Ιερά Οδός 111
δ) Επίσης εισιτήρια για τον αγώνα θα διατίθενται την ημέρα του Τελικού, σε εκδοτήριο του ΟΑΚΑ, έμπροσθεν των ΘΥΡΩΝ 19, 20, 21, από τις 11:00 έως τις 20:30.

Οι φίλαθλοι της SKODA ΞΑΝΘΗ θα μεταφερθούν ΔΩΡΕΑΝ με ΠΟΥΛΜΑΝ, την ημέρα του αγώνα από ΞΑΝΘΗ σε ΑΘΗΝΑ, και επιστροφή στην ΞΑΝΘΗ μετά το πέρας του αγώνα.

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα δηλώνουν την επιθυμία τους για μετάβαση με ΠΟΥΛΜΑΝ, κατά την αγορά του εισιτηρίου.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23/05/2015 και ώρα 07:00 από την ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΑΣΤΙΚΩΝ (πίσω από τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ)