GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πέταξαν χαρταετούς στο γήπεδο των Αρριανών

Εκατοντάδες παιδιά πέταξαν χαρταετούς στο γήπεδο των Αρριανών το πρωί της Κυριακής στις 24 Μαΐου, συμμετέχοντας στην πρώτη γιορτή χαρταετο...

Εκατοντάδες παιδιά πέταξαν χαρταετούς στο γήπεδο των Αρριανών το πρωί της Κυριακής στις 24 Μαΐου, συμμετέχοντας στην πρώτη γιορτή χαρταετού που διοργάνωσε ο Δήμος Αρριανών με τη ΔΗ.Κ.Ε.ΑΡ.

Φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, ταχυδακτυλουργός αλλά και ο διαγωνισμός χειροποίητου χαρταετού προσέφερε χαρά και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Στον διαγωνισμό υπήρξαν αρκετοί νικητές στις διάφορες κατηγορίες όπως: ο χαρταετός που πέταξε πιο ψηλά, ο πιο μεγάλος χαρταετός, ο πιο μικρός χαρταετός, ο πιο παράξενος χαρταετός. Στη γιορτή ο Δήμος μοίρασε στα παιδιά 300 χαρταετούς και μπαλόνια και αμέσως μόλις ολοκλήρωσε την παράσταση του ο ταχυδακτυλουργός, τα παιδιά ξεχύθηκαν μέσα στο γήπεδο και πήρε το καθένα από ένα χαρταετό με το έμβλημα του Δήμου Αρριανών.

Στόχος της γιορτής σύμφωνα με τον Δήμαρχο, κ. Αμέτ Ριτβάν ήταν να γνωριστούν καλύτερα οι δημότες του διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Αρριανών και να διασκεδάσουν και υποσχέθηκε να  καθιερωθεί η γιορτή και να είναι καλύτερη του χρόνου.