GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στη Θράκη ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ- Οικονομικά τακτοποιημένο το 54% των επαγγελματιών στην ΑΜΘ

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ βρέθηκε ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του στα περιφερειακά τμήματα το...

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ βρέθηκε ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ κ. Δημήτρης Χριστοφορίδης στο πλαίσιο της περιοδείας του στα περιφερειακά τμήματα του ΟΑΕΕ στην Καβάλα, την Κομοτηνή, τον Έβρο και την Ξάνθη. 

Ο υποδιοικητής του ΟΑΕΕ, συνοδευόμενος και από τον περιφερειακό διευθυντή κ. Αμαραντίδη Σταύρο, συναντήθηκε με τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και συζήτησε μαζί τους για τις μελλοντικές πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Οργανισμός για τους ασφαλισμένους του. 

Επίσης μετέφερε την πρόθεση της νέας διοίκησης να έρθει σε μια πρώτη επαφή με όλους τους υπαλλήλους που εργάζονται στον ΟΑΕΕ κάθε πόλης έτσι ώστε να ακουστούν τα προβλήματα των τοπικών καταστημάτων του Οργανισμού και να δοθούν λύσεις.

Ένα θέμα που συζητήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών ήταν και οι οφειλές των ελεύθερων επαγγελματιών προς τον ΟΑΕΕ με τον κ. Αργυρόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Επιμελητηρίου να θέτουν τα προβλήματα που ταλανίζουν τους επαγγελματίες και τον κίνδυνο που υφίσταται από τη μη αποπληρωμή των χρεών τους προς το ταμείο. Ενδεικτικό είναι πως στην ΑΜ-Θ το 54% των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ καταβάλλει τις εισφορές κανονικά, ενώ οι υπόλοιποι λόγω της κρίσης των τελευταίων ετών οφείλουν μεγάλα ή μικρά ποσά.

Σύσκεψη στον Έβρο
Στο πλαίσιο περιοδείας του Υποδιοικητή του ΟΑΕΕ, κ. Δημήτριου Χριστοφορίδη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Έβρου συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ Χριστόδουλο Τοψίδη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και με εκπροσώπους φορέων και σωματείων, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή των προβλημάτων του Οργανισμού.

Στην συνάντηση, η οποία έγινε σε θετικό κλίμα, παρατέθηκαν στον Υποδιοικητή τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επαγγελματίες - ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, καθώς και μια σειρά αιτημάτων - προτάσεων για την βελτίωση και επίλυση αυτών.

Από την πλευρά του, ο Υποδιοικητής του ΟΑΕΕ επεσήμανε πως στόχος της νέας ηγεσίας του Οργανισμού είναι ο πλήρης ηλεκτρονικός του εκσυγχρονισμός, ενώ τόνισε πως εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα υπάρξει έκδοσης εγκυκλίου που θα αφορά τους ασφαλισμένους περιοχών που έχουν πληγεί από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα.