GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



"Έβρεξε" πετρέλαιο στους δρόμους της Ξάνθης – Ι.Χ. με διαρροή λέρωσε την άσφαλτο (+ΦΩΤΟ)

-Η διαρροή φαίνεται πως δεν έγινε αντιληπτή με αποτέλεσμα να γεμίσουν οι δρόμοι -Κλήθηκε η Τροχαία που έριξε ειδική άμμο προς αποφυγή ατ...

-Η διαρροή φαίνεται πως δεν έγινε αντιληπτή με αποτέλεσμα να γεμίσουν οι δρόμοι
-Κλήθηκε η Τροχαία που έριξε ειδική άμμο προς αποφυγή ατυχημάτων 

Με... πετρέλαιο γέμισαν το πρωί της Κυριακής κεντρικοί δρόμοι της Ξάνθης, λόγω διαρροής που παρουσίασε κινούμενο Ι.Χ.

Κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί από την οδό Τσιμισκή αντιλήφθηκαν την ύπαρξη έντονων κηλίδων επί του οδοστρώματος, οι οποίες διαρκώς αυξάνονταν, ενώ αισθητή ήταν η μυρωδιά του πετρελαίου. 

Στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και 28ης Οκτωβρίου το πρόβλημα ήταν πιο έντονο, με τις κηλίδες να επεκτείνονται προς την οδό Ανδρέου Δημητρίου. 

Στο ύψος των φαναριών με την Περικλέους η άσφαλτος κυριολεκτικά είχε αλλάξει χρώμα, μιας και υπήρχαν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου χυμένες στο έδαφος. 

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής, φαίνεται πως Ι.Χ. υπέστη βλάβη με αποτέλεσμα να χάνει πετρέλαιο, χωρίς ωστόσο αυτό να γίνει αντιληπτό. 

Το Ι.Χ. ακινητοποιήθηκε στο φανάρι, με αποτέλεσμα να πέσουν στην άσφαλτο μεγάλες ποσότητες πετρελαίου οι οποίες στη συνέχεια απλώθηκαν κατά μήκος του δρόμου και για αρκετά μέτρα. 

Για το πρόβλημα ενημερώθηκε η Αστυνομία, και ένα περιπολικό όχημα με δύο Αστυνομικούς μετέβη στα σημεία όπου υπήρχαν οι μεγαλύτερες κηλίδες. 

Οι άνδρες της Αστυνομίας έριξαν ειδική άμμο, που χρησιμοποιείται συνήθως σε τροχαία ατυχήματα, ώστε να καλύψουν το πετρέλαιο και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να σημειωθεί κάποιο ατύχημα. 

Άλλωστε τόσο επί της οδού Τσιμισκή όσο κυρίως στην Αν. Δημητρίου η άσφαλτος παρουσίαζε έντονη ολισθηρότητα, εγκυμονώντας κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς και δη τους δικυκλιστές.