GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπήκε σε οικοδομή της Ξάνθης και έκλεψε 3 ζευγάρια παπούτσια! Χειροπέδες σε 30χρονο

Μια ιδιαίτερη ληστεία με λεία τρία ζευγάρια παπούτσια, κατεγράφη το βράδυ της Κυριακής στην Ξάνθης καταδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ...

Μια ιδιαίτερη ληστεία με λεία τρία ζευγάρια παπούτσια, κατεγράφη το βράδυ της Κυριακής στην Ξάνθης καταδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ένδεια στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί κάτοικοι της περιοχής. 

Το βράδυ της Κυριακής, οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν άνδρα, ηλικίας 30 ετών, με την κατηγορία της κλοπής. Αυτό ωστόσο που προκαλεί εντύπωση δεν είναι τόσο αυτή καθ' αυτή η πράξη του δράστη, όσο το περιεχόμενο της κλοπής. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος εισήλθε σε πολυκατοικία της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό της 3 ζευγάρια υποδημάτων και 1 ηλεκτρονική συσκευή. 

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους δικαιούχους τους, ενώ πλέον ο ίδιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Αστυνομικό Δελτίο καταγράφει αντίστοιχες κλοπές, καθώς στο παρελθόν ληστές έχουν βάλει στο μάτι κλουβιά με πουλιά, που βρίσκονταν σε οικοδομή της Ξάνθης, ποδήλατα αλλά και υποδήματα ή ακόμη και ρούχα από τις μπουγάδες των νοικοκυρών.