GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διαψεύδει το Επιμελητήριο Δράμας τα περί "επικίνδυνων" ουσιών σε επιχείρηση κρεατοσκευασμάτων

Το Επιμελητήριο Δράμας μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 28ης Μαίου 2015, εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, στα πλαί...

Το Επιμελητήριο Δράμας μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 28ης Μαίου 2015, εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, στα πλαίσια του ρόλου του για την σωστή πληροφόρηση των επιχειρήσεων μελών του αλλά και του καταναλωτικού κοινού.

Μετά από την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Δράμας, σχετικά με την φημολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα εναντίον επιχείρησης παραγωγής και πώλησης κρεατοσκευασμάτων, για δήθεν παραβιάσεις της κείμενης νομοθεσίας, προκύπτει ότι :

Οι φήμες που διαδόθηκαν και αναπαράχθηκαν κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ανυπόστατες και μάλιστα στοχοποίησαν ταυτοχρόνως τόσο συγκεκριμένη επιχείρηση, όσο και την αρμόδια Διεύθυνση της ΠΕ Δράμας.

Σύμφωνα με τους ελέγχους όλα τα προηγούμενα χρόνια μέχρι και τώρα, από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως δημόσια κοινοποιήθηκε, δεν διαπιστώθηκε παράβαση, ούτε υπέρβαση των νομίμων ορίων, ούτε χρησιμοποίηση απαγορευμένων ουσιών από καμία Δραμινή επιχείρηση παρασκευής κρεατοσκευασμάτων.

Τονίζουμε ότι το Επιμελητήριο Δράμας συντάσσεται με την νομιμότητα και την προστασία της υγιεινής και ασφάλειας, προς πάσα κατεύθυνση. Ταυτόχρονα τάσσεται εναντίον κάθε προσπάθειας στοχοποίησης των υγειών επιχειρήσεων, με ανυπόστατες δήθεν καταγγελίες και φήμες. Ειδικότερα όταν οι επιχειρήσεις αυτές υπόκεινται σε διαρκείς ελέγχους και κατέχουν σήματα ποιότητας, τα οποία και διατηρούν.

Πιστεύουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να διαδίδονται και να αναπαράγονται οι ανυπόστατες ή κακόβουλες φήμες, κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλούμε το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό σε τέτοιου είδους δημοσιεύματα.

Τέλος το Επιμελητήριο Δράμας υπεραμύνεται του υγιούς ανταγωνισμού, της νομιμότητας, της αξιοπιστίας και της συνέργειας και καλεί τους πάντες να τα σεβαστούν.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δράμας
Στέφανος Γεωργιάδης Πρόεδρος