GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βίασαν και λήστεψαν νεαρή φοιτήτρια στην Ξάνθη! Εφιαλτικές στιγμές κοντά στο Δροσερό

-Νεαρή φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 4 άτομα κοντά στο Δροσερό  Τον βιασμό της από τέσσερα συνολικά άτομα, κατήγγειλε μια νε...

-Νεαρή φοιτήτρια κατήγγειλε τον βιασμό της από 4 άτομα κοντά στο Δροσερό 

Τον βιασμό της από τέσσερα συνολικά άτομα, κατήγγειλε μια νεαρή φοιτήτρια στην Ξάνθη από την Κομοτηνή, το πρωί της Τρίτης στην Αστυνομία. 

Πρόκειται για μια 21χρονη η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερα συνολικά άτομα, το ένα εκ των οποίων μάλιστα φαίνεται πως έχει αναγνωρίσει, κοντά στον οικισμό του Δροσερού, τη Δευτέρα. 

Οι δράστες αφού πρώτα βίασαν την άτυχη κοπέλα στη συνέχεια τη λήστεψαν, αρπάζοντας όσα χρήματα είχε στην κατοχή της και τράπηκαν σε φυγή. 

Ακολούθως και μετά την καταγγελία του περιστατικού οι Αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίες και βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εξετάζονται οι συνθήκες αλλά και οι λόγοι για τους οποίους η νεαρή βρέθηκε κοντά στον οικισμό, με την υπόθεση να βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. 

Η νέα αυτή υπόθεση βιασμού που απασχολεί της Αρχές, έρχεται να αναστατώσει για ακόμη μια φορά την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, με νωπές ακόμη τις μνήμες από αντίστοιχη καταγγελία νεαρής φοιτήτριας πριν από μερικές εβδομάδες.