GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λεωφορείο συγκρούστηκε με βρύση στην ορεινή Ξάνθη – Τροχαίο με υλικές ζημιές στο Δημάριο!

-Εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο το λεωφορείο, αλλά δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα Ένα ιδιαίτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το ...

-Εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο το λεωφορείο, αλλά δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα

Ένα ιδιαίτερο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στην ορεινή Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στο βορειότερο οικισμό του Νομού, το Δημάριο. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο λίγο έξω από τον οικισμό συγκρούστηκε με μια βρύση με αποτέλεσμα το όχημα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Εντός του λεωφορείου, σύμφωνα με τις έως τώρα αναφορές, δεν υπήρχαν επιβάτες παρά μόνο ο οδηγός. 

Για το συμβάν ενημερώθηκε, μετά από αρκετή ώρα, η Αστυνομία η οποία και έσπευσε στο σημείο ενώ εκεί ήδη βρίσκονταν εκπρόσωποι Ασφαλιστικής Εταιρείας για την καταγραφή των ζημιών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του Λεωφορείου δήλωσε πως εμφανίστηκε μπροστά του ένα μπλε όχημα το οποίο του έκοψε τον δρόμο με αποτέλεσμα ο ίδιος να κάνει ελιγμό και να καταλήξει πάνω στη βρύση. Ωστόσο, ανέφερε πως δεν κατάφερε να συγκρατήσει άλλα στοιχεία για το όχημα πέραν του χρώματός του.

Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το ατύχημα διενεργείται προανάκριση.