GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τοποθέτησαν 2 εκρηκτικούς μηχανισμούς στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης – Δεν έσκασαν!

-Τοποθέτησαν 3 γκαζάκια και στην Κομοτηνή, το ένα εξ΄αυτών έσκασε Δυο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν τα ξημερώματα τη...


-Τοποθέτησαν 3 γκαζάκια και στην Κομοτηνή, το ένα εξ΄αυτών έσκασε

Δυο αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας (6-4-15) άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Ξάνθης. 

Οι δράστες τοποθέτησαν τους μηχανισμούς και τους ενεργοποίησαν, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί δεν εξερράγησαν ενώ εντοπίστηκαν το πρωί της Μ. Δευτέρας από το προσωπικού του Δικαστικού Μεγάρου. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 

Το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης διενεργεί προανάκριση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Δικαστικό Μέγαρο γίνεται στόχος.

Εμπρηστική επίθεση και στην Κομοτηνή! 
Την ίδια στιγμή, αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν άγνωστοι το πρωί της Μ. Τρίτης και στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής.

Λίγες μόλις ώρες μετά την αποτυχημένη επίθεση στην Ξάνθη, άγνωστοι τοποθέτησαν παρόμοιους εμπρηστικούς μηχανισμούς και στην Κομοτηνή, στην είσοδο του κτιρίου, ένας εκ των οποίων ανεφλέγη προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στο Δικαστικό Μέγαρο.