GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απογοήτευσε η Skoda - Ήττα από τον Εργοτέλη στα Πηγάδια και αποδοκιμασίες από τον κόσμο!

-Χρήστος Πανόπουλος: "Σε ένα οριακό παιχνίδι για τα play – offs ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα κάναμε μαντάρα" Την ήττα με 0-1 γνώρισε το απόγε...

-Χρήστος Πανόπουλος: "Σε ένα οριακό παιχνίδι για τα play – offs ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα κάναμε μαντάρα"

Την ήττα με 0-1 γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια απέναντι στον Εργοτέλη για την 31η αγωνιστική της Super League. 

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο 65ο λεπτό με την αποβολή του Παπάζογλου και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τζίλα, που διαμόρφωσε και το τελικό 0-1. 

Η Skoda Ξάνθη παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν κατάφερε να αντιστρέψει το σε βάρος της σκορ απογοητεύοντας μάλιστα τον φίλαθλο κόσμο της, που άρχισε να αποδοκιμάζει και να αποχωρεί πριν τη λήξη του αγώνα. 

Μάλιστα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Πανόπουλος σε δήλωσή του μετά τον αγώνα ανέφερε πως "τα κάναμε μαντάρα", τονίζοντας πως "η ομάδα έκανε ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι και δίκαια έχασε. Ο λιγοστός κόσμος αποδοκίμασε και είναι δικαίωμά του. Σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω εγώ, στη θέση τους πιθανόν να έκανα το ίδιο. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έδωσαν, δίνουν και θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σε ένα οριακό παιχνίδι για τα play – offs ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα κάναμε μαντάρα. Αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να «πυροβολούν», ας «πυροβολούν» εμένα κι όχι τον προπονητή μας και τους παίκτες μας. Έχω όνομα, δεν κρύβομαι, είμαι εδώ για όποιον ή όποιους έχουν απορίες".

Λίγη ώρα μετά την ήττα από τον Εργοτέλη ανακοινώθηκε και επισήμως πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας. "Προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ για την επόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Οι δηλώσεις των προπονητών
Γιάννης Ταουσιάνης (Εργοτέλης): «Για μας ήταν άλλο ένα παιχνίδι χωρίς αύριο γιατί ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Θέλαμε να έχουμε τη συγκέντρωση την υπομονή και τη συγκέντρωση και να πάμε την αναμέτρηση όχι σε γρήγορο ρυθμό, γιατί η SKODA ΞΑΝΘΗ είναι καλή σε αυτό. Στο α’ μέρος δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την κατοχή της μπάλας αλλά αντίθετα από την προσήλωση στο αμυντικό μας παιχνίδι. Στο β’ μέρος εκμεταλλευτήκαμε τη φάση του πέναλτι κι έχοντας και αριθμητική υπεροχή στη συνέχεια διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι και πήραμε το αυτό που ψάχναμε. Πήραμε μία νίκη που διατηρεί τις ελπίδες μας στην μάχη που κάνουμε για την παραμονή.»

Ραζβάν Λουτσέσκου (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Δεν υπάρχουν λόγια να πω γι’ αυτό το παιχνίδι. Κάναμε πολύ κακό παιχνίδι κι αν δεν κάναμε το πέναλτι η αναμέτρηση δεν θα είχε σκορ. Παίξαμε πολύ αργά, χωρίς αντιδράσεις και δυστυχώς για μας η εικόνα που χτίσαμε μέχρι σήμερα με καλά παιχνίδια την καταστρέψαμε σήμερα. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω βαθμολογικά. Δεν ξέραμε πώς να διαχειριστούμε αυτά τα παιχνίδια και περιμέναμε να κερδίσουμε μόνο με την παρουσία μας στο γήπεδο. Θέλω να σταθώ και σε κάποιες κουβέντες που ειπώθηκαν από την κερκίδα που ανέφεραν ότι βοηθήσαμε τον Εργοτέλη. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Σήμερα χάσαμε γιατί όλοι μας ήμασταν ηλίθιοι. Θέλαμε να πάρουμε τους βαθμούς για να φτάσουμε ψηλότερα αλλά δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Είναι ένα σκληρό αλλά καλό μάθημα για μας για την συνέχεια.»

Οι καλύτερες στιγμές
17’ Το σουτ του Παπαστεριανού πέρασε άουτ.
19’ Δυνατό άστοχο σουτ του Γουάλας.
40’ Ο Καλέ έκανε την ατομική ενέργεια για να νικηθεί από τον Κυριακίδη στο τετ α τετ.
42’ Το σουτ του Καπετάνου δεν βρήκε τον στόχο.
54’ Το σουτ του Τζίλας πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
66’ Ο Τζίλας με πέναλτι κάνει το 0-1

Διαιτητές
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος Αναστάσιος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου)
Α' Βοηθός: Ευθυμιάδης Δαμιανός (ΕΠΣ Πιερίας)
Β' Βοηθός: Καραϊσαρίδης Νικόλαος (ΕΠΣ Πιερίας)
4ος Διαιτητής: Αμπάρκιολης Απόστολος (ΕΠΣ Καβάλας)
Κίτρινες: 32’ Ολαϊτάν, 41’ Παπάζογλου, 77’ Ομπόντο, 83’ Μπέρτος.
Κόκκινη: 65’ Παπάζογλου

Συνθέσεις
SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Παπάζογλου, Καρυπίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Παπαστεριανός (46’ Ράνος), Βάλτερ (70’ Ομπόντο), Λουσέρο, Καπετάνος (46’ Κλέιτον).
Εργοτέλης: Σαράνοφ, Μποέ, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Καλέ (88’ Χαντί), Χαλκιαδάκης, Πίτσος, Γκορκς, Λουβιόν, Τζίλας (76’ Γκέντσογλου), Ολαϊτάν (60’ Ούλα).