GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μια γυναίκα και 2 ανήλικα "άρπαξαν" τη σύνταξη ανυποψίαστου ηλικιωμένου στην Ξάνθη!

-Ληστεία με τη μέθοδο της απασχόλησης την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο της Ξάνθης  Τη σύνταξη που μόλις είχε παραλάβει από Τραπεζικό ...

-Ληστεία με τη μέθοδο της απασχόλησης την περασμένη εβδομάδα στο Κέντρο της Ξάνθης 

Τη σύνταξη που μόλις είχε παραλάβει από Τραπεζικό υποκατάστημα της περιοχής άρπαξαν από έναν ηλικιωμένο άνδρα, μια γυναίκα Ρομά με δύο ανήλικα παιδιά την περασμένη εβδομάδα στην Ξάνθη. 

Ο ηλικιωμένος περπατούσε αμέριμνος στο κέντρο της πόλης έχοντας στο πορτοφόλι του ένα σεβαστό χρηματικό ποσό όταν εμφανίστηκαν μπροστά του τα δύο ανήλικα παιδιά που κατάφεραν να του αποσπάσουν την προσοχή ώστε η νεαρή γυναίκα που τα συνόδευε να του αρπάξει το πορτοφόλι χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί τίποτα. Εικάζεται πως τον ακολουθούσαν από την Τράπεζα, στην οποία είχε μεταβεί νωρίτερα για να πραγματοποιήσει ανάληψη των χρημάτων, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να τον ληστέψουν.  

Το συμβάν έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης, και πιο συγκεκριμένα στη στοά επί της οδού Δαγκλή, ενώ ο ηλικιωμένος δεν κατάφερε να αντιδράσει εγκαίρως. Ακολούθως μετέβη στην Αστυνομία καταγγέλλοντας το συμβάν με τους Αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.