GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διαδικτυακή απάτη στην Κομοτηνή για ένα… τρακτέρ! 40χρονος απέσπασε 5.700 ευρώ από 44χρονο

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού  Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σαπ...

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 44χρονου ημεδαπού.  
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 40χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Ιρλανδίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.  

Αναλυτικότερα, ο 44χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση γεωργικού ελκυστήρα και επικοινώνησε, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον 40χρονο, υποτιθέμενο ιδιοκτήτη του παραπάνω οχήματος. 

Ο δράστης κατάφερε να εξαπατήσει τον 44χρονο, πείθοντάς τον να καταθέσει τμηματικά, τον τελευταίο μήνα, σε τραπεζικό του λογαριασμό, συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.760 Ευρώ, για την αγορά του γεωργικού ελκυστήρα, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών Ροδόπης.