GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



“Λαβράκια” στο Τελωνείο των Κήπων – Έκρυβε 208.000 ευρώ αλλά τον πρόδωσε το... άγχος!

-Τις τελευταίες ημέρες το προσωπικό του Τελωνείου απέτρεψε την είσοδο 20.000 μαϊμού προϊόντων ένδυσης και υπόδησης “Λαβράκια” τσίμπησα...

-Τις τελευταίες ημέρες το προσωπικό του Τελωνείου απέτρεψε την είσοδο 20.000 μαϊμού προϊόντων ένδυσης και υπόδησης

“Λαβράκια” τσίμπησαν τις τελευταίες ημέρες οι εργαζόμενοι στο Τελωνείο των Κήπων στον Έβρο, οι οποίοι μεταξύ άλλων εντόπισαν επιβάτη σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Αθήνα με το ποσό των 208.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. 

Πρόκειται για έναν μέσης ηλικίας άνδρα, υπήκοο Συρίας, που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα νευρικός κατά τη διάρκεια του τυπικού ελέγχου στο Τελωνείο, κάτι που κίνησε υποψίες στους τελωνειακούς, που προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο.  

Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 208.000 ευρώ, τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Από το Τελωνείο του επεβλήθη πρόστιμο ύψους 54.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει σχετικώς η νομοθεσία, ενώ για το υπόλοιπο ποσό θα αποφανθεί η Αρχή για το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος. 

Βροχή τα... λαβράκια! 
Το παραπάνω λαβράκι ωστόσο δεν είναι το μοναδικό επίτευγμα των υπαλλήλων του Τελωνείου οι έλεγχοι των οποίων, τις τελευταίες ημέρες, απέδωσαν εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων εντοπίστηκε νεαρός αλλοδαπός άνδρας, επιβάτης της γραμμής Κωνσταντινούπολης – Αθήνας ο οποίος και συνελήφθη για ναρκωτικά. Ο νεαρός εντοπίστηκε να έχει κρύψει επιμελώς στις γάμπες των ποδιών του μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών. 

Πέραν των παραπάνω, οι Τελωνειακοί εντόπισαν και τρεις περιπτώσεις διακίνησης παραποιημένων ειδών ένδυσης και υπόδησης, τα οποία επιτήδειοι επιχείρησαν να περάσουν παράνομα στη χώρα. Συνολικά κατασχέθηκαν πάνω από 20.000 τεμάχια, τα οποία φυσικά θα κατέκλυζαν τις αγορές της Βόρειας Ελλάδας, ενώ επεβλήθησαν πρόστιμα 30.000 ευρώ.