GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξυλοκόπησαν φοιτητή στην Κομοτηνή που αρνήθηκε να πληρώσει – Βαριές καμπάνες στους δράστες

-Ο φοιτητής και η παρέα του είχαν φύγει από καφετέρια χωρίς να πληρώσουν γιατί δεν τους είχαν φέρει απόδειξη -Ξυλοκοπήθηκε άγρια από δ...

-Ο φοιτητής και η παρέα του είχαν φύγει από καφετέρια χωρίς να πληρώσουν γιατί δεν τους είχαν φέρει απόδειξη
-Ξυλοκοπήθηκε άγρια από δυο άτομα μέσα στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής 

Βαριές καμπάνες επιφύλαξε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Ξάνθης σε δύο άνδρες που βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης για τον ξυλοδαρμό ενός φοιτητής στο κέντρο της Κομοτηνής. 

Πρόκειται για την γνωστή υπόθεση που απασχόλησε ολόκληρη τη χώρα πριν από δύο περίπου χρόνια, ήτοι την άνοιξη του 2013, όταν ένας νεαρός φοιτητής ξυλοκοπήθηκε άγρια από δύο άντρες μέσα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης γιατί είχε αρνηθεί να πληρώσει μαζί με τους φίλους του τον λογαριασμό σε καφετέρια της πόλης επειδή δεν τους είχαν προσκομίσει απόδειξη. 

Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας εκ των οποίων εργαζόταν ως σερβιτόρος στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ακολούθησαν τον νερό φοιτητή και τον ξυλοκόπησαν ενώ μετά την καταγγελία του περιστατικοί άνδρες της Αστυνομίας τους συνέλαβαν με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. 

Ενώπιον της δικαιοσύνης βρέθηκαν και οι δύο ιδιοκτήτες του καταστήματος, οι οποίοι ωστόσο απαλλάχθηκαν. Η δίκη ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της ίδιας ίδιας ημέρας ενώ μετά την πολύωρη ακροαματική διαδικασία το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή στον σερβιτόρο του καταστήματος και ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή στον δεύτερο κατηγορούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια