GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σοβαρό τροχαίο στην έξοδο της Ξάνθης προς Κομοτηνή – Σφοδρή σύγκρουση 2 Ι.Χ. αυτοκινήτων

-Παρασύρθηκε μια κολώνα οδικής σήμανσης ενώ σε 2 αυτοκίνητα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές Σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν 2 Ι.Χ. οχή...

-Παρασύρθηκε μια κολώνα οδικής σήμανσης ενώ σε 2 αυτοκίνητα προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές

Σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν 2 Ι.Χ. οχήματα σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στην ανατολική έξοδο της Ξάνθης προς Κομοτηνή. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. αυτοκίνητο κινούμενο με κατεύθυνση την Ξάνθη συγκρούστηκε με Ι.Χ. το οποίο επιχειρούσε στροφή. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα οι οδηγοί των οχημάτων να τραυματίζονται σοβαρά. 

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο, καθώς και άνδρες της Τροχαίας που μερίμνησαν τόσο για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των υπόλοιπων οχημάτων όσο και για την απομάκρυνση των τρακαρισμένων Ι.Χ. 

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης παρασύρθηκε και μια κολώνα οδικής σήμανσης ενώ στο οδόστρωμα έπεσαν λάδια και υγρά αυτοκινήτων, τα οποία καλύφθηκαν μέχρι να καθαριστεί η άσφαλτος.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε άμεσα ενώ διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα από την Τροχαία Ξάνθης.

Άξιο αναφοράς  το γεγονός πως στο εν λόγω σημείο έχουν καταγραφεί ουκ ολίγα τροχαία ατυχήματα, πολλά εκ των οποίων θανατηφόρα.